Kastamonu Sel - Kastamonu Da Sel : Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı.

Kastamonu Sel - Kastamonu Da Sel : Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı.. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Akvim tv 2.390 views1 year ago. Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı! Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı.

Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

Hhlljphmuy6ynm
Hhlljphmuy6ynm from kronos34.news
Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı! Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu.

Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi.

Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı! Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55.

Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı.

Rko0ik52xayt M
Rko0ik52xayt M from cdnuploads.aa.com.tr
Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları.

Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi.

Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Bartın ve sinop'ta da durum vahim. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme.

Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme.

Qca Hb4eacjglm
Qca Hb4eacjglm from i.gazeteduvar.com.tr
Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Akvim tv 2.390 views1 year ago. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Bir araç da sel sularına altında kaldı.

Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme.

Akvim tv 2.390 views1 year ago. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook